Teràpies de Grup

oberta inscripcio grup de psicoterapia analitica relacional i mindfulness 2013 inici abril telèfon rectificat

pedra triple espiral

La psicoteràpia de grup està pensada per afavorir el benestar emocional  relacional de les persones.

Fer camí en grup resulta generalment molt engrescador, ja que és un potent antídot per a la soledat i el sentir-nos diferents, apartats, invisibles, incompresos, desanimats o perduts…

El grups s’organitzen tenint en compte les necessitats de les persones, poden ser grups de durada curta i amb objectius concrets, o bé  més llarga. També es fan grups sobre situacions compartides, com el grup de dones de mitjana edat, o el grup d’adolescents.

gruppedres

La teràpia grupal afavoreix el creixement de les persones ja que mitjançant el treball de grup es pretén reflexionar i aprendre des de diverses òptiques la manera i la forma de fer front als conflictes. Els grups començant per la nostra pròpia familia, ens donen sentit de pertinença i conformen la nostra personalitat.

Els aspects adreçats poden fer referència a qualsevol situació o tema de la vida, Les finalitats del treball en grup són, doncs:

• Fomentar la salut mental dels seus participants.
• Alleujar els símptomes.
• Canviar les relacions interpersonals, facilitant l’expressió verbal; ensenyar a relacionar-se amb els altres; potenciar les característiques personals favorables.
• Facilitar la comprensió dels altres i de les pròpies dificultats.

Per participar en la teràpia de grup cal fer abans una entrevista amb una psicoterapeuta del centre.  A més, es demana als membres del grup que es comprometin en l’assistència, la puntualitat, la confidencialitat i el respecte als comentaris dels participants

pedra triple espiralpedra triple espiralpedra triple espiralpedra triple espiralpedra triple espiral