Tallers

pedres8

Els tallers de creixement personal, mindfulness, cuidar-se i coaching poden ajudar a obrir parets de dins de la persona cap a portes noves i perspectives més àmplies de creixement personal. Tenen una duració determinada d’aproximadament d’entre sis i deu sessions amb la possibilitat de continuar si el grup ho demana.

Alguns dels tallers que impartim són:

  • Mindfulness per a problemes físics crònics (dolor,…). Sessions individuals o en petits grups a demanda.
  • Mindfulness i el desig de plenitud.  Des de viure amb estrès, ansietat, depressió, impulsivitat, dubtes obsessius, vers la calma i pau interior, l’eixamplament d’un espai mental saludable per mentalitzar i prestar atenció plena a les experiències, fins i tot a la recerca espiritual. En seguir el corrent del que s’esdevé a les nostres vides, ens adonem que l’harmonia i l’ordre espiritual sempre es desenvolupen quan estan d’acord els nostres sentiments, pensaments, paraules i accions. Això és una cosa molt especial…: grup quinzenal, de durada indefinida. Pendent de fixar inici per al curs 2014-2015.
  • Créixer per fora i per dintre:  tallers quinzenals d’una hora i mitja, unes sis sessions amb la possibilitat de continuar-los.
  • La codependència emocional.Taller psicoterapèutic adreçat a dones per treballar la dependència a les persones (6 sessions) amb possibilitat de continuar
  • Aprendre a viure sol per a poder viure en parella

 pedresnegresbambu